16 Mart 2014 Pazar

[İNCELEME]Into the Dead İncelemesi [MOBİL]


Denedik!

Gittikçe Popüler Olan Ve Bilgisayarda Bile Oynayabildiğimiz Oyunların Çıktığı Gittikçe Kaliteleşen Mobil Platformunda Zombi Temalı Bir Oyun Seçtik.


Oyunda Hem Zombilerden Kaçıyorsunuz Hem Önünüze Çıkan Zombilerdende Korunmaya Çalışıyorsunuz.

Oyun Bize Dört Çeşit Kontrol İmkanı Sağlamakta.Hem Tilt(Yarış Oyunlarından Alışaglediğimiz Sağa Sola Çevirme).İkincisi İse Nereye Tıklarsak O Tarafa Gidiyor Adamımız.Üçüncüsü Ve Dördüncüsü de Sağ Tarafa Basınca Yön Verirken Sol Tarafa Basarak Silah Ateşliyebiliyoruz.



Ateşliyebiliyoruz Derken Oyunda Çeşitli Silahlarda Mevcut.Altın İle Yeni Silahlar Açıyoruz.
Oyunda: Tabanca,Pompalı,Grenade,Launcher,Testere,Revoler,Hafif,Makineli Tüfek,El Bombası,Tüfek,Testere,Minigun,M4,Ve Saldırı Tüfeği Mevcut.

Giderken Gördüğümüz Biraz Belli Belirsiz Yeşil Kutuları Alınca İçinden Silah Çıkıyor.


Oyunda 3 Tanede Zombi Paketi Var.Birincisi Normal Zombi Paketi,İkincisi,Amerikan Futbol Oyuncularından Oluşan Paket Kıyafetleri Felan Herşeyleri Tam,Üçüncüsü De II. Dünya Savaşı Paketi.Paket Nazi Askerlerden Oluşmakta.


Silahların Ve Paketlerin Yanı Sıra Kendimize Köpek Alabiliyoruz.Oyuna Başlamadan Aktif Ediyoruz Köpekleri.Çeşit Olarak Kurt Köpeği,K9 Gibi Cinsler Mevcut.


4 Adet Oyun Modu Var Ama 3'ü Aktif 1'i Yakında Gelecekmiş.Oyun Modları : Classic,Massacre,Hardcore ve Gelecek Olan Flashlight,Classic ve Hardcore Modunda Amaç Tabiiki Kaçmak.Massacre'de Zombi Öldürmek.Flashlight Hakkında Net Bilgiler Yok.


Oyun Hakkında Pek Yazacağım Birşey Yok Zaten Anlamışsınızdır Oyunun Amacını Felan.

Oyun İçi Zengin Değil Çitlerden Atlıyorsunuz Ağaçlar Felan Var Çarpmamaya Çalışıyorsunuz.Mekana Girince Heryer Sis Oluyor Göz Gözü Görmüyor.Yakın Dövüş İle  Zombi Öldürdüğünüzde Ekran Kana Bulanıyor Görüşünüz Pek İyi Değil Zaten Dahada Kötü Oluyor.Oyunda Mini Görevlerde Var Bu Görevleri Yapınca Extra Altın Kazanıyorsunuz.


Bence Oyun Zevkli Güzel Ama Hatalar Var Acil Düzeltilmeli.Oyun Bazen Acayip Kasıyor.Resmen Çık Benden Çık Benden Diyor Tabi Kasması Cihazlada Alakalı.

Yazacaklarım Vardı Daha Ama Vakit Yetmedi.Başka Bir Yazıda Görüşmek Üzere.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder