16 Mart 2014 Pazar

[TV/SİNEMA] Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

 
 


Havalar Isındı,Haftasonunuzu Evde Kapalı Geçirmeyin.14 Mart Cuma Günü Vizyona Giren 4 Yerli 5 Yabancı Filmden Birisi Zevkinize Hitap Ediyor.
 
 
4 yerli 5 yabancı filmin vizyona girdiği 14 Mart 2014 haftasında dram, romantik, animasyon ve komedi türünün öne çıktığı toplam 9 film sizleri bekliyor. Vizyona giren yapımların içinde şüphesiz en dikkat çekici olanı başrollerini Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Sadece Sen ve ünlü yarış oyununu beyazperdeye uyarlayan Need for Speed Hız Tutkusu.
 
 
Bu film ile ilgili olarak şu anekdotu da paylaşalım: Film çekilirken görme engelli bir kızı canlandıran oyuncu Belçim Bilgin, set arkadaşlarını bile görmeyerek rolüne adapte olduğundan bahsediyor. Herkes hayatının bir dönemini tekrar yaşamayı ya da değiştirmeyi hayal eder. Peki siz kendinizi bir anda 70'li yılların başında bulsanız ne yapardınız?
Animasyon film severler için bu hafta iki film vizyonda: Bay Peabody ve Meraklı Sherman - Zamanda Yolculuk ve Rüzgar Yükseliyor. Dövüş filmlerine meraklı olanlar için Wong Kar-wai'nin yönettiği Büyük Usta filmini öneriyoruz.

 
 
Sadece Sen
 
Yönetmen: Hakan Yonat
Oyuncular
: İbrahim çelikkol, Belçim Bilgin, Kerem Can
Tür
: Dram, Romantik
Emekliye ayrılmış bir boksör ile görme engelli bir kızın tutkulu aşkını anlatan film aşk için yapılacaklar düşüncesini de tekrar gündeme getiriyor.
Ali, yaşamında oldukça zor bir dönemden geçmektedir. Nasıl başa çıkacağını düşündüğü bir sırada, sessiz sakin bir hayat sürmekte olan Hazal ile tanışır. Hazal, Ali'nin ketum ve durgun ruhuna büyük heyecan katacak, kalbi onun için çarpmaya başlayacaktır.
Birbirlerini tanıdıkça Ali'nin Hazal hakkında öğrendikleri, ona geçmişte kendi yaptığı hataları hatırlatacaktır. Ali her ne kadar boksörlük mesleğini bırakmış olsa da Hazal'a olan aşkı için son bir kez dövüşmesi gerekecektir.

 
 
 
 
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder